OSALLISTUMISOIKEUS JA ILMOITTAUTUMINEN

Kilpailu on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille amatööripelaajille, joilla on greencard. Osallistumismaksu on 59€ /pelaaja, tämä sisältää aamukahvin, pelaamisen, laadukkaan giveaway -paketin ja lounaan.

Ilmoittautuminen osakilpailuihin alkaa kilpailun omilla nettisivuilla aina 24 (kaksikymmentäneljä) päivää ennen kilpailua kello 12:00 ja päättyy 3 (kolme) päivää ennen kilpailua kello 12:00. Kilpailun omat nettisivut ovat ainoa paikka jossa kilpailuihin voi ilmoittautua. Pelaajat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

PELIMUOTO JA SARJAT

Volvo World Golf Challengessa pelataan kahta tasoituksen mukaan määriteltyä sarjaa, ensimmäiseen sarjaan kuuluvat kaikki miehet ja naiset joiden tarkka tasoitus on välillä 0–12,4 ja toiseen sarjaan kaikki miehet ja naiset joiden tarkka tasoitus on välillä 12,5–36. Kilpailun pelimuoto on tasoituksellinen lyöntipeli (0–12,4) ja pistebogey (12,5–36) leikatuin tasoituksin (4/5).

Paras nainen (hcp lyöntitulos) palkitaan erikseen, mikäli kummankaan sarjan voittaja ei ole nainen. Korkeammalla tasoituksella kilpailuun osallistuva kilpailee tarkalla tasoituksella 36,0 saatavalla pelitasoituksella. 

PASSIIVINEN TASOITUS

Kilpailuun voivat osallistua myös pelaajat joilla on passiivinen tasoitus. He eivät kuitenkaan pääse mukaan kilpailun varsinaiselle tuloslistalle, eli he eivät voi voittaa sijoituspalkintoja. Erikoiskilpailuissa palkinnot voidaan jakaa myös passiivisella tasoituksella pelaavalle. Tasoitukset tarkistetaan aina ennen kilpailun alkua.

TASATILANTEET

Tasatilanteissa voittaja ratkaistaan molemmissa sarjoissa seuraavasti:
1. Pienemmällä tarkalla tasoituksella pelannut.
2. Parempi (kentän)takaysin tulos.
3. Parempi tulos (kentän)viimeisiltä kuudelta, kolmelta ja viimeiseltä reiältä.
4. Arpa.

TIIAUSPAIKAT

Miehet pelaavat keltaisilta ja naiset punaisilta tai niitä vastaavilta tiiauspaikoilta.

ETÄISYYSMITTARIT

Etäisyysmittarin käyttö pelissä on sallittu, mikäli kentän paikallissäännöt eivät sitä erikseen kiellä. Sellaisen etäisyysmittarin käyttö joka mittaa ilmansuuntaa, tuulta, ilman lämpötilaa, kentän kaltevuutta tai muita asioita etäisyyden lisäksi on kielletty.

PALKINNOT

Osakilpailujen molempien sarjojen parhaimmisto palkitaan Finaalikutsuilla ja tuotepalkinnoilla. Palkinnot jaetaan palkintojenjako tilaisuudessa välittömästi kilpailun jälkeen. Mikäli pelaaja on estynyt osallistumasta tilaisuuteen, menettää hän palkintonsa ja se annetaan seuraavaksi sijoittuneelle pelaajalle. Poikkeuksena voittajien finaalikutsu joka toimitetaan voittajalle henkilökohtaisesti, vaikkei hän palkintojenjakotilaisuuteen osallistuisikaan. Sekä erikoiskilpailuiden palkinnot, jotka jätetään jakamatta.

Palkintojen vastaanottajat ovat vastuussa mahdollisista henkilökohtaisista tuloveroseuraamuksista ja niiden ilmoittamisista.

EPÄSELVÄT TULOSKORTIT

Pelaaja vastaa omasta tuloskortistaan, jos pelaajan tulos voidaan tulkita kahdella eri tavalla tulkitaan tulos aina pelaajan tappioksi. Pelaaja vahvistaa oman tuloksensa allekirjoittamalla tuloskortin.


FINAALIT

Jokaisen Volvo World Golf Challengen osakilpailun molempien sarjojen voittajat kutsutaan syksyllä pelattavaan kansalliseen finaaliin. Tämän kilpailun sarjavoittajat edustavat Suomea  kansainvälisessä finaalissa.

Pelaaja joka on edustanut Suomea kansainvälisessä finaalissa, voi edustaa Suomea seuraavan kerran Volvo World Golf Challengen kansainvälisessä finaalissa aikaisintaan neljän vuoden kuluttua.

Kutsut ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää toiselle pelaajalle.

AIKATAULU

7.00-8.30 Ilmoittautuminen caddiemasterille, aamukahvi ja range
8.30 Kilpailuinfo ja Volvo jälleenmyyjän tervehdys
8.45 Siirtyminen lähtötiille
9.00 Yhteislähtö
13.30-14.15 Pelaajat toimittavat tuloskortit tulospalveluun ja siirtyvät lounaalle
14.30 Tulosten julkistaminen ja palkintojen jako
15.00 Kilpailu päättyy

KILPAILUN JOHTAJISTO

Kaikissa sellaisissa tilanteissa, joihin ei löydy ratkaisua näistä säännöistä, ratkaisun tekee kilpailun tuomari tai johtajisto. Kilpailun johtajiston muodostavat Volvon edustaja, sekä/tai Golfpisteen (kiertueen järjestäjän) edustaja.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista esteistä tai virheistä tai todetuista väärinkäytöksistä, eikä voittajien mahdollisista henkilökohtaisista tuloveroseuraamuksista. Palkintojen vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit sekä edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa, vahinkoa tai muuta haittaa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun.

KILPAILUN KESKEYTTÄMINEN TAI PERUUTTAMINEN FORCE MAJEURE -SYYN TAKIA

Mikäli kilpailu joudutaan keskeyttämään force majeure –syyn takia ennen kuin puolet siitä on pelattu, tarjotaan pelaajille heille varattu lounas ja pelilippu. Palkinnot jätetään jakamatta.

Mikäli kilpailu joudutaan keskeyttämään force majeure –syyn takia kun yli puolet on jo pelattu, tarjotaan pelaajille heille varattu lounas. Palkinnot jätetään jakamatta.

 

Pidätämme oikeuden tarkentaa näitä sääntöjä tarvittaessa kansalliseen finaaliin asti.

 

Säännöt